Acces gratuit la partida FC Petrolul - CFR Cluj

FC Petrolul Ploieşti anunţă că fanii vor avea intrarea liberă la meciul pe care echipa antrenată de Mihai Stoichiţă o va disputa, astăzi, de la 20.30, pe Stadionul Ilie Oană, cu CFR Cluj, în etapa a XIX-a a Ligii I.

145 afișări
Imaginea articolului Acces gratuit la partida FC Petrolul - CFR Cluj

Acces gratuit la partida FC Petrolul - CFR Cluj (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Accesul spectatorilor în stadion va fi făcut în baza unui tichet cu valoare zero, ce poate fi ridicat, înaintea jocului, de la casele de bilete ale arenei.

"În ceea ce-i priveşte pe suporterii care şi-au achiziţionat, deja, bilete pentru partida din această seară, ei sunt invitaţi să se prezinte cu tichetele, în original, la casele de bilete, pentru a le fi restitută contravaloarea acestora. Totodată, posesorii de abonamente vor avea acces pe stadion pe baza cardurilor emise de către FC Petrolul Ploieşti pentru sezonul în curs", se arată pe site-ul oficial al clubului prahovean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici