Accidentare gravă în timpul meciului dintre România şi Irlanda de Nord: Dennis Man, transportat la spitalul Elias din Capitală

Jucătorul echipei naţionale de fotbal, Dennis Man, a suferit o fractură de maxilar, după ce a fost lovit cu capul în gură de portarul echipei Irlandei de Nord, în meciul câştigat de reprezentativa României cu scorul de 3-0.

3283 afișări
Imaginea articolului Accidentare gravă în timpul meciului dintre România şi Irlanda de Nord: Dennis Man, transportat la spitalul Elias din Capitală

Accidentare gravă în timpul meciului dintre România şi Irlanda de Nord: Dennis Man, transportat la spitalul Elias din Capitală

UPDATE Jucătorul echipei naţionale de fotbal, Dennis Man, a suferit o fractură de maxilar

Medicii de la Spitalul Elias, din Capitală, spun că jucătorul Dennis Man a ajuns la unitatea medicală, unde a fost diagnosticat cu fractură de maxilar, însă nu a avut nevoie de internare.

„A ajuns la Elias, avea o mica fractură de maxilar şi a şi plecat aseară (luni seara – n.r.) într-o oră - două. Nu a rămas în spital peste noapte”, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

În minutul 38, Dennis Man a fost lovit cu capul de goalkeeper-ul irlandez, Conor Hazard, în gură, în apropierea careului mare. Atât jucătorul român, cât şi portarul au rămas, timp de trei minute, întinşi pe gazon. Amândoi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Portarul a fost eliminat, iar Man a continuat partida până în minutul 69, când a fost înlocuit cu jucătorul echipei Dinamo, Mihai Neicuţescu.

La finalul meciului, Dennis Man ar fi fost transportat cu o ambulanţă la spitalul Elias din Bucureşti, pentru că ar fi acuzat o stare de ameţeală. Site-ul fanatik.ro notează că jucătorul formaţiei FCSB ar fi spus că este ameţit şi are dureri de cap. Atacantul în vârstă de 21 de ani s-a ales cu un pomete umflat şi buza spartă.

Portarul care l-a accidentat pe Dennis Man, Conor Hazard, a ajuns la spital după meci

Meciul România U21 - Irlanda de Nord U21, scor 3-0, a fost întrerupt, în prima repriză (min. 38), după ce portarul oaspeţilor, Conor Hazard, a avut o intrare dură la Dennis Man, în urma căreia cei doi au căzut pe teren.

Lansat bine în adâncime, Dennis Man a fost lovit cu capul de goalkeeper-ul irlandez în gură, în apropierea careului mare. Atât jucătorul român, cât şi Conor Hazard au rămas timp de trei minute întinşi pe gazon. Amândoi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Portarul a fost eliminat, iar Man a continuat partida până în minutul 69, când a fost înlocuit cu jucătorul echipei Dinamo, Mihai Neicuţescu.

În urma loviturii, Conor Hazard a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii.

"M-am temut, să fiu sincer, mai mult pentru Dennis decât pentru portarul lor, era normal. Îmi pare rău pentru portar pentru că acum înţeleg că este la spital, i s-a făcut rău, sper să nu fie nimic grav.

Dennis are şi el, i s-a spart buza şi a trebuit să fie cusut destul de rău. Mă bucur că e sănătos", a spus Mirel Rădoi, la finalul mecului, în cadrul conferinţei de presă.

Pentru România U21 a fost a doua victorie consecutivă în preliminarii cu 3-0, după cea obţinută la Ploieşti, joi, contra Ucrainei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici