Aceasta este echipa la care ar putea ajunge Cristiano Ronaldo, după 9 ani la Real Madrid

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a surprins întreaga planetă cu discursul său de la finalul meciului cu Liverpool, când Real Madrid a cucerit pentru a 13-oară Liga Campionilor, iar fanii au cu adevărat motive de îngrijorare.

7550 afișări
Imaginea articolului Aceasta este echipa la care ar putea ajunge Cristiano Ronaldo, după 9 ani la Real Madrid

Aceasta este echipa la care ar putea ajunge Cristiano Ronaldo, după 9 ani la Real Madrid

Tuttosport anunţă că Ronaldo ar putea ajunge la Juventus în această vară, fix după ce au început să apară speculaţii conform cărora clauza de reziliere a lui Ronaldo a scăzut de la 1 miliard de euro la doar 120 de milioane.

„Ronaldo - Juve, ce poveste", titrează cotidianul Tuttosport pe prima pagină. Argumentul italienilor este acela că agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, are o relaţie foarte bună cu familia Agnelli, care administrează clubul Juventus Torino. Cristiano n-a dorit să vorbească despre viitorul său în urma eliminării de la Campionatul Mondial, dar după finala Ligii Campionilor a avut câteva declaraţii interesante: „A fost foarte frumos să joc pentru Real Madrid. Nu am dubii, sunt decis. Vă voi spune mai multe pe viitor. Le voi oferi un răspuns clar suporterilor, aceştia au fost mereu lângă mine.”

Ajuns la 33 de ani, Cristiano Ronaldo mai are contract cu Real Madrid până în 2021, când va ajunge la 36 de ani. Un alt motiv pentru care Ronaldo ar fi dispus să plece din Spania îl reprezintă conflictul cu fiscul. Autorităţile au cerut închisoare cu executare pentru starul portughez, care însă a ajuns la un acord cu reprezentanţii statului şi va plăti 18.8 milioane de euro pentru a rămâne în libertate. Ronaldo e acuzat că a fraudat statul spaniol cu 14.7 milioane de euro.

În 438 de meciuri jucate pentru Real Madrid, Cristiano Ronaldo a marcat de 450 de ori şi a pasat decisiv în 131 de rânduri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici