Acuzaţii GRAVE din partea lui Messi: Arbitrajul a ajutat Brazilia în semifinalele Copa America

Lionel Messi (32 de ani) consideră că arbitrajul nu a dat dovadă de imparţialitate în timpul semifinalei Copa America, disputată între Brazilia şi Argentina, miercuri, 3 iulie.

156 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii GRAVE din partea lui Messi: Arbitrajul a ajutat Brazilia în semifinalele Copa America

Lionel Messi a acuzat arbitrajul că a ajutat Brazilia în semifinalele Copa America

Brazilia şi-a asigurat locul în finala Copa America cu o victorie de 2-0 împotriva Argentinei. Golurile înscrise de Gabriel Jesus şi Roberto Firmino au fost de ajuns pentru a încheia traseul Argentinei în Copa America.

Lionel Messi admite greşelile echipei sale, însă consideră că arbitrajul a fost părtinitor.

Argentinienii au cerut de mai multe ori lovituri de penalty, însă acestea au fost respinse de arbitrul Roddy Zambrano. Brazilianul Arthur a scăpat nepedepsit după ce l-a faultat pe Nicolas Otamendi în ultimele momente ale partidei.

”Brazilia nu a fost mai bună. Au înscris rapid primul gol şi al doilea a fost marcat dintr-un penalty pe care nu îl meritau. Azi nici măcar nu au apelat la VAR. Toate deciziile luate de brigada de arbitri i-au favorizat pe ei. Cartonaşe pentru noi, nu pentru ei. Au fost patru faulturi pe care arbitrul nu le-a văzut. S-a întâmplat pe toată durata jocului”, a declarat Lionel Messi, imediat după încheierea meciului.

”Am discutat cu arbitrul şi mi-a spus că ne respectă şi că va avea grijă ca totul să decurgă cum ar trebui, dar în nici un moment nu am văzut asta. Nu avem nici o scuză, dar trebuie să revizuim acest lucru, să îl analizăm şi să sperăm că cei de la CONMEBOL (n.red. - Confederaţia Sudamericană de Fotbal) vor face ceva în legătură cu aceste fapte. Deşi sunt sigur că acest lucru nu se va întâmpla pentru că Brazilia deţine prea multă putere în această organizaţie”, a mai adăugat argentinianul.

Brazilia o va întâlni în finala Copa America pe câştigătoarea din a doua semifinală, jucată între naţionalele Chile şi Peru, joi, 4 iulie, de la ora 03:30 (ora României).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici