Adam Johnson riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră

Adam Johnson (28 de ani) a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, iar formaţia sa, Sunderland, i-a reziliat unilateral contractul, anunţă The Telegraph

536 afișări
Imaginea articolului Adam Johnson riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră

Adam Johnson riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră

Acesta a recunoscut faptul că ştia vârsta fetei, dar a respins alte două capete de acuzare. Miercuri, jucătorul a fost însoţit la Curtea din Bradford de logodnica sa, Stacey Flounders.Conducătorii de pe Stadium of Light nu au putut trece cu vederea prejudiciile de imagine pe care jucătorul le-a adus clubului. Mai mult, Johnson a anunţat că Adidas, sponsorul tehnic, a decis să pună capăt înţelegerii pe care o aveau.

Procesul lui Adam Johnson va începe vineri, iar în cazul în care va fi găsit vinovat mijlocaşul ofensiv ar putea petrece ani grei în închisoare şi ar putea pune capăt prematur carierei de fotbalist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici