Adi Popa a marcat primul gol pentru Academica Clinceni

  • Partida dintre Academica Clinceni şi FC Botoşani s-a încheiat 2-1, miercuri după-amiază, Adi Popa marcând primul gol în a doua sa apariţie la echipă.
  • Academica Clinceni rămâne neînvinsă în Liga 1 de moldovenii de la Botoşani.
82 afișări
Imaginea articolului Adi Popa a marcat primul gol pentru Academica Clinceni

Adi Popa a marcat primul gol pentru Academica Clinceni

Academica Clinceni rămâne neînvinsă în Liga 1 de moldovenii de la Botoşani. Cele două echipe se întâlniseră în campionat, înainte de meciul de miercuri, din etapa a 19-a a Ligii 1, de 4 ori, trei dintre confruntări încheindu-se la egalitate, iar una fiind adjudecată de ilfoveni.

Academica a avut un început de an ezitant, cu o singură victorie în 4 partide. O victorie în faţa moldovenilor era esenţială în cursa de menţinere pe un loc de play-off, în condiţiile în care botoşănenii
veneau tare din urmă, cu două victorii în ultimele meciuri.

Adi Popa a intrat în teren în minutul 7 şi după abia 6 minute a deschis scorul cu un şut de la 30 metri distanţă, care a prins pământul în faţa porţii, derutându-l pe Hankic (1-0, min. 13).

Moldovenii au urcat în atac şi Al Mawas a şutat, egalând (1-1, min. 27).

Botoşaniul a continuat să fie periculos şi a mai irosit două ocazii înainte de pauză.

La reluare, Seroni a văzut două cartonaşe galbene la distanţă de 3 minute şi şi-a lăsat echipa în inferioritate.

De altel, arbitrul partidei a dat doar în repriza secundă 9 cartonaşe galbene.

Gazdele au preluat conducerea în minutul 73, când Chunchukov a „croşetat” 4 fundaşi în careul moldovean şi a şutat din unghi pe sub Hankic (2-1, min. 73).

Academica a rămas în zona de play-off cu cele 3 puncte obţinute miercuri, în timp ce Botoşaniul, cu 24 de puncte, se îndepărtează puţin de locul 6.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici