Administrarea drepturilor comerciale ale F1, pe mâna unei femei

Sacha Woodward-Hill, în vârstă de 44 de ani, se va ocupa de administrarea drepturilor comerciale ale Formulei 1 în perioada în care omul de afaceri britanic Bernie Ecclestone va fi judecat pentru corupţie la Munchen, informează presa internaţională.

100 afișări
Imaginea articolului Administrarea drepturilor comerciale ale F1, pe mâna unei femei

Administrarea drepturilor comerciale ale F1, pe mâna unei femei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De profesie avocat şi cu o prezenţă discretă, Sacha Woodward-Hill este mâna dreaptă a lui Ecclestone şi conduce departamentul juridic al Formula One Group.

Ea a fost implicată în ultima vreme în toate afacerile importante încheiate de Ecclestone cu privire la Marele Circ. "Este una dintre puţinele persoane din F1 în care Bernie are încredere totală. În afară de Ecclestone, ea este singura persoană care înţelege labirintul financiar al firmelor ce guvernează acest sport", au caracterizat-o pe Sacha Woodward-Hill surse din sistem.

De curând, Ecclestone a admis că va avea nevoie de ajutor în perioada în care va compărea în faţa tribunalului din Munchen. Procesul a început joi şi sunt prevăzute, în total, 26 de zile de audieri, până la 16 septembrie. În această perioadă, britanicul în vârstă de 83 de ani trebuie să se prezinte la audieri de două ori pe săptămână, marţi şi miercuri.

Administratorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, Bernie Ecclestone, este acuzat pentru mituirea unui bancher german. El riscă până la zece ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat că i-ar fi plătit 44 de milioane de dolari mită germanului Gerhard Gribkowsky, pentru ca acesta să convingă conducerea băncii de stat BayernLB la care lucra să vândă drepturile comerciale ale Formulei 1 fondului de investiţii CVC Capital Partners.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici