Administrator delegat AC Fiorentina: Mutu ar trebui să fie tras de urechi

Administratorul delegat al echipei AC Fiorentina, Sandro Mencucci, a declarat, într-un intreviu acordat Rai Tre, că Adrian Mutu "ar trebui să fie tras de urechi" după ce a fost implicat într-un incident la o petrecere la Florenţa, atunci când a lovit un cetăţean libanez, informează violanews.com.

10 afișări
Imaginea articolului Administrator delegat AC Fiorentina: Mutu ar trebui să fie tras de urechi

Administrator delegat AC Fiorentina: Mutu ar trebui să fie tras de urechi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Lăsând la o parte accidentarea, Mutu trebuie tras de urechi chiar dacă a fost agresat, la ora trei dimineaţa trebuie să se odihnească şi să nu umble aiurea. Trebuie să se comporte ca un sportiv, lucru pe care ştie să-l facă foarte bine", a precizat oficialul clubului din Florenţa.

Cotidianul Il Firenze a anunţat, vineri, că Mutu a lovit cu pumnul un cetăţean libanez în vârstă de 43 de ani, în noaptea de joi, 3 decembrie. Libanezul a ajuns la spital şi a avut nevoie de şapte zile de repaus.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a susţinut că a acţionat în legitimă apărare atunci când l-a lovit pe cetăţean libanez. Conform reconstituirii realizate cu ajutorul imaginilor suprinse de camerele de supraveghere şi vizionate ulterior de poliţie, Mutu se afla la o petrecere, în urmă cu două săptămâni, în momentul în care un bărbat de naţionalitate libaneză, aflat în stare de ebrietate, a început să îl insulte. Bărbatul s-a apropiat de Mutu şi l-a atacat, iar românul a reacţionat lovindu-l cu pumnul în legitimă apărare.

Mutu este indisponibil de la începutul lunii noiembrie. Atacantul român al formaţiei Fiorentina a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la 6 noiembrie, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici