Adolfo Lagos, vicepreşedintele Televisa, implicat într-un scandal de corupţie de la FIFA, a fost împuşcat mortal

Vicepreşedintele grupului media Televisa, Adolfo Lagos, a fost împuşcat mortal în Ciudad de Mexico, informează El Pais. În vârstă de 69 de ani, Lagos era implicat în scandalul de corupţie de la FIFA, privind drepturile de televizare pentru meciurile de la Campionatul Mondial.

713 afișări
Imaginea articolului Adolfo Lagos, vicepreşedintele Televisa, implicat într-un scandal de corupţie de la FIFA, a fost împuşcat mortal

Adolfo Lagos, vicepreşedintele Televisa, implicat într-un scandal de corupţie de la FIFA, a fost împuşcat mortal

Lagos se plimba pe bicicletă, înconjurat de gărzi de corp, când a fost atacat de un grup de persoane venite pe motociclete. Atacatorii l-au împuşcat pe vicepreşedintele Televisa, care a fost ulterior transportat la spital. Medicii nu l-au mai putut salva însă pe Adolfo Lagos.

Trustul Televisa este anchetat în cazul televiziunilor care ar fi dat mită pentru a putea difuza meciurile de la Cupa Mondială. În urmă cu o săptămână, Jorge Delhon, un alt personaj implicat în dosar, s-a sinucis în Buenos Aires.

De curând, autorităţile elveţiene au emis un comunicat prin care au anunţat că suspectează faptul că atribuirea drepturilor TV pentru Campioantele Mondiale din 2018, 2022, 2026 şi 2030 s-a făcut ilegal. Anchetat este şi preşedintele clubului Paris Saint-Germain şi deţinătorul trustului beIN Sports, Nasser Al-Khelaifi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici