Adrian Cristea a jucat o jumătate de repriză pentru Rapid în amicalul cu Juventus Bucureşti

Mijlocaşul Adrian Cristea a evoluat o jumătate de repriză pentru Rapid în amicalul pe care formaţia giuleşteană l-a câştigat, miercuri seară, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei din Liga a III-a Juventus Bucureşti.

340 afișări
Imaginea articolului Adrian Cristea a jucat o jumătate de repriză pentru Rapid în amicalul cu Juventus Bucureşti

Adrian Cristea (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani este dorit de acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, însă o decizie în privinţa legitimării lui o va lua antrenorul Ionel Ganea.

Adrian Cristea, care a evoluat în prima parte a sezonului trecut la Steaua, este jucător liber de contract.

În meciul cu Juventus Bucureşti disputat pe Stadionul Giuleşti, tehnicianul Ionel Ganea a testat mai mulţi jucători, printre care un fundaş spaniol, un mijlocaş spaniol de origine marocană, Saife Alami (ultima oară la formaţia portugheză Lleida) şi fundaşul dreapta Valentin Dima (ultima oară la Concordia Chiajna).

TITLURILE ZILEI

Golurile formaţiei Rapid în amicalul cu Juventus Bucureşti au fost marcate de Alami şi Ciolacu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici