Adrian Cristea, suspendat din fotbal până când îşi plăteşte toate datoriile către Steaua

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat, miercuri, pe jucătorul formaţiei Concordia Chiajna, Adrian Cristea, cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal până la achitarea datoriei către fostul său club, Steaua Bucureşti, anunţă Liga Profesionistă de Fotbal.

2112 afișări
Imaginea articolului Adrian Cristea, suspendat din fotbal până când îşi plăteşte toate datoriile către Steaua

Adrian Cristea, suspendat din fotbal până când îşi plăteşte toate datoriile către Steaua (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Adrian Cristea (32 de ani) şi reprezentanţii clubului Steaua s-au aflat în proces de la începutul anului 2014. Cristea s-a adresat Federaţiei (FRF) pentru a cere despăgubiri de 120.000 de euro din partea clubului Steaua, în urma rezilierii contractului, şi a obţinut o decizie favorabilă din partea Comisiei de Recurs. Steaua a atacat decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv şi a primit câştig de cauză, iar Federaţia Română de Fotbal l-a obligat pe Cristea să renunţe la plângere. FRF a stabilit, pe 18 septembrie 2015, că Adrian Cristea trebuie să-i dea Stelei 3720 de lei, cheltuieli de judecată.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei pe team-managerul echipei CS Universitatea Craiova, Silvian Cristescu. Potrivit site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, Cristescu a fost suspendat pentru comportament jignitor la adresa oficialilor partidei de pe teren propriu cu FC Voluntari, pierdută cu scorul de 1-2, la 13 decembrie 2015, în cadrul etapei a 22-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici