Adrian Cruciat, noul antrenor al Soranei Cârstea

Revenită în Top 50 WTA, Sorana Cîrstea vine cu o noutate în ceea ce priveşte echipa sa, în China: Adrian Cruciat, în vârstă de 34 de ani, o însoţeşte în calitate de antrenor pe sportiva din Târgovişte.

933 afișări
Imaginea articolului Adrian Cruciat, noul antrenor al Soranei Cârstea

Adrian Cruciat, noul antrenor al Soranei Cârstea

Contactat de ProSport, Adrian Cruciat a oferit primele explicaţii: "nu sunt multe de spus, la momentul acesta. Deocamdată, este primul turneu. Este posibil să fie o mărire de echipă". Acest lucru este confirmat şi de Adrian Cociaşu, cel care a lucrat la antrenamente alături de Sorana începând din luna octombrie a anului trecut, sub îndrumarea lui Marius Comănescu, şi care a mers de mai multe ori la turnee din postura de antrenor cu Sorana. "Noi nu am putut merge în China - nici eu, nici domnul Comănescu, aşadar este Adi în Wuhan. Acum este în echipă pentru China şi posibil şi după". Şi adaugă că echipa rămâne intactă la acest moment.

Adrian Cruciat este unul dintre antrenorii de al cărui nume se leagă cele mai bune performanţe ale Irinei Begu. Timp de patru ani, până în luna mai a acestui an, fostul jucător a fost în loja Irinei, alternativ, la turnee, cu Artemon Apostu-Efremov, cei doi lucrând şi cu Raluca Olaru.

Sorana Cîrstea a debutat, duminică, cu victorie în primul tur al probei de simplu la Wuhan, după un dublu 6-3 cu Yafan Wang. După US Open, Sorana a revenit pe teren săptămâna trecută, la Seul. Ea a pierdut în sferturi, în faţa thailandezei Kumkhum, după o evoluţie care a dezamăgit-o pe tricoloră.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici