Adrian Hârlab: Nu ne facem griji că nu se va juca meciul cu Vaslui

Antrenorul echipei Corona, Adrian Hârlab, a declarat joi, într-o conferinţă de presă că nu se gândeşte că partida de la Vaslui ar putea să nu se dispute, precizând că aceleaşi speculaţii au existat şi înaintea meciului cu Steaua, transmite corespondentul MEDIAFAX.

58 afișări
Imaginea articolului Adrian Hârlab: Nu ne facem griji că nu se va juca meciul cu Vaslui

Adrian Hârlab (Imagine: Laurenţiu Mich / Mediafax Foto)

"Nu am emoţii, de ce aş avea? Sunt de atâţia ani în fenomenul acesta şi ştiu la ce să mă aştept, chiar dacă este primul meci la revenirea în prima ligă. Vom da totul în teren pentru că mergem cu gândul de a lua trei puncte. Nu va fi uşor, Vaslui are o echipă bună, indiferent de toate problemele despre care se vorbeşte acum. Nu ne facem griji că nu se va juca acel meci. Uneori ştiţi cum e, faci o atmosferă mai proastă doar ca să nu mobilizezi adversarul. Aşa a fost şi înainte de meciul lor cu Steaua, şi aţi văzut cum jucat?“, a spus noul tehnician al Coronei.

Antrenorul a mai adăugat că discută în fiecare zi cu jucătorii şi că îşi doreşte foarte mult ca lumea să remarce cât mai repede schimbarea care s-a produs la echipă odată cu venirea lui pe banca tehnică: "Le spun zi de zi jucătorilor că ei trebuie să dea totul, indiferent de întârzieri la salarii sau alte aspecte. Peste tot sunt probleme, nu vedeţi? Ei trebuie să îşi vadă de treabă, să fie motivaţi şi să îşi facă datoria pentru care sunt plătiţi. Discut cu ei şi unii se uită la mine miraţi, dar acesta e adevărul, indiferent dacă le convine sau nu. Cu jucătorii indisciplinaţi şi care nu au caracter eu nu voi putea lucra, iar ei trebuie să înţeleagă acest lucru. Cum eu nu mi-am bătut niciodată joc de meseria pe care o am de atâţia ani de zile, aştept şi de la ei să facă acelaşi lucru. Vreau cu orice preţ ca lumea să poată spune că odată cu venirea mea la echipă s-a schimbat ceva".

Hârlab a spus că nu se teme de nimic în noua sa calitate, de antrenor principal la Corona. "Nu mă tem de nimic. De ce m-aş teme de ceva? Aţi uitat că am lucrat cu Neculaie (n.r. - patronul echipei FC Braşov), care mă schimba după fiecare meci pe care îl pierdeam? Cu toate acestea, am rămas în relaţii foarte bune, dacă ne vedem nu ne ocolim. La fel şi cu Nicolae Ţucunel (nr. - patronul Forex Braşov), cu care mă pup de câte ori ne vedem. Am lucrat cu mulţi oameni din fotbal şi m-am obişnuit. Ştiu foarte bine cum stau lucrurile în fenomenul acesta. Eu îmi fac treaba şi ce o fi, o fi. Ce pot spune sigur este că nu îmi voi trişa meseria şi aştept acelaşi lucru şi de la jucătorii mei", a mai spus Hârlab.

La rândul lui, preşedintele secţiei de fotbal de la Corona, Ciprian Anghel, a spus că nu s-a făcut încă strategia de abordare a sezonului viitor deoarece nu se ştie care va fi bugetul echipei, dar că, în cazul în care situaţia o permite, echipa va trage la promovare: "Deocamdată îmi este greu să spun care vor fi obiectivele, însă ştim sigur că dacă vom avea ocazia ne vom bate la promovare. Se ştie că în primul an după ce ai retrogradat este cel mai uşor să revii, deci totul este posibil. Vom încerca să facem un proiect bun şi să nu mai repetăm greşelile pe care le-am făcut în acest sezon".

Partida FC Vaslui - Corona Braşov, din cadrul etapei a XXVIII-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici