Adrian Mihalcea şi-a făcut temele pentru derby-ul cu FCSB: "Trebuie să uităm ce-a fost la meciul cu Sepsi"

  • Dinamo - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00
  • Adrian Mihalcea a prefaţat derby-ul din Cupa României
  • Antrenorul a pierdut la scor primul meci pe banca lui Dinamo
218 afișări
Imaginea articolului Adrian Mihalcea şi-a făcut temele pentru derby-ul cu FCSB: "Trebuie să uităm ce-a fost la meciul cu Sepsi"

Adrian Mihalcea şi-a făcut temele pentru derby-ul cu FCSB: "Trebuie să uităm ce-a fost la meciul cu Sepsi"

Adrian Mihalcea a avut parte de un debut de coşmar pe banca lui Dinamo. A pierdut primul meci din campionat, 1-3, cu Sepsi, deşi echipa sa a avut un om în plus mai bine de-o repriză. Mihalcea se află acum în faţa primului Derby de România ca antrenor. Joi, de la ora 20:00, Dinamo joacă cu FCSB, în turul semifinalelor Cupei României. 

"A fost o perioadă destul de grea, o perioadă încărcată şi numai de fotbal nu s-a vorbit. Am stat o săptămână şi să aflăm că avem un caz de coronavirus printre noi nu a căzut tocmai bine. N-am reuşit să ne antrenăm cum ne doream şi a contat foarte mult, dar trebuie să uităm. 
 
Jucăm contra unei echipe bune a campionatului. Au jucători de certă valoare şi nu trebuie să negăm lucrul acesta. În acelaşi timp trebuie să conştientizăm că derby-urile au fost întotdeauna echilibrate", a declarat Adrian Mihalcea. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici