Adrian Mititelu, audiat timp de 7 ore la DNA Bucureşti: Va fi dreptate pentru Universitatea Craiova

Adrian Mititelu, fostul finanţator al echipei de fotbal FC U Craiova, a declarat, joi, pe o reţea de socializare, după ieşirea de la audierile DNA Bucureşti, că se va face dreptate pentru Universitatea Craiova şi faptul că echipa va reveni în competiţie curând.

1317 afișări
Imaginea articolului Adrian Mititelu, audiat timp de 7 ore la DNA Bucureşti: Va fi dreptate pentru Universitatea Craiova

Adrian Mititelu, audiat timp de 7 ore la DNA Bucureşti: Va fi dreptate pentru Universitatea Craiova

Adrian Mititelu s-a deplasat joi la DNA Bucureşti. Potrivit gsp.ro, fostul finanţator al FC U Craiova a fost audiat în cazul plângerilor penale formulate de către acesta împotriva Federaţiei Române de Fotbal (FRF) şi CS U Craiova.

Adrian Mititelu a povestit pe contul său de Facebook cum a fost întâlnirea sa cu procurorii DNA: ”Astăzi am fost la DNA Bucureşti în calitate de parte vătămată în dosarul distrugerii Universităţii Craiova, partea a II-a. Aştept această zi de 3 ani...sincer la un moment dat credeam că nu mai vine. După 7 ore extenuante de audieri, am plecat spre casă la Craiova, cu convingerea în suflet, că se va face dreptate pentru Universitatea Craiova şi cel mai important, faptul că echipa va reveni în competiţie curând. Mai multe nu pot să vă spun, deoarece nu vreau să afectez ancheta în curs”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici