Adrian Mititelu şi Marian Iancu au fost suspendaţi şase luni şi amendaţi cu 150.000 de lei

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, şi preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, au fost suspendaţi, miercuri, şase luni, de către Comisia de Disciplină a LPF, şi amendaţi cu câte 150.000 de lei pentru declaraţiile jignitoare la adresa preşedintelui şi conducerii FRF.

26 afișări
Imaginea articolului Adrian Mititelu şi Marian Iancu au fost suspendaţi şase luni şi amendaţi cu 150.000 de lei

Adrian Mititelu şi Marian Iancu au fost suspendaţi şase luni şi amendaţi cu 150.000 de lei

Comisia de Disciplină a LPF a amânat ratificarea sancţiunii disciplinare în cazul jucătorului polonez al echipei Steaua, Rafal Grzelak, pe motiv că jucătorul nu avea un translator oficial. Cazul se va judeca la 17 martie.

Aceeaşi comisie a ratificat sancţiunile disciplinare împotriva jucătorilor australieni ai echipei Universitatea Craiova, Joshua Rose şi Josh Mitchell.

Comisia de Disciplină a LPF i-a mai sancţionat cu câte o etapă de suspendare şi amenzi de 740 de lei pe jucătorii Gabi Mureşan (CFR Cluj), Cristian Todea (Gaz Metan) şi Ştefan Bărboianu (Universitatea Craiova), pentru eliminările din etapa a XX-a.

FC Vaslui a fost sancţionată cu o penalitate financiară de 910 de lei, pentru comportament neregulamentar la meciul cu FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici