Adrian Mutu a înscris un gol şi a obţinut un penalti pentru Cesena în meciul cu Lazio, scor 2-3 - VIDEO

Atacantul echipei Cesena, Adrian Mutu, a înscris un gol şi a obţinut un penalti în meciul pierdut, joi seară, în deplasare, scor 2-3, în faţa formaţiei Lazio Roma, confruntare în care gazdele au revenit după ce au fost conduse la pauză cu 2-0 şi deşi se aflau în inferioritate numerică.

340 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu a înscris un gol şi a obţinut un penalti pentru Cesena în meciul cu Lazio, scor 2-3 - VIDEO

Adrian Mutu a înscris un gol şi a obţinut un penalti pentru Cesena în meciul cu Lazio, scor 2-3

Mutu, integralist la Cesena, a marcat în minutul 13, iar în minutul 32 a fost faultat în careu de Konko, ceea ce a atras eliminarea jucătorului de la Lazio şi acordarea unui penalti pentru oaspeţi. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Iaquinta.

Pentru Lazio Roma au înscris Hernanes '52, Lulici '60 şi Kozak '63.

Adrian Mutu a primit un cartonaş galben, în minutul 73.

Fundaşul Ştefan Radu a lipsit din lotul echipei Lazio pentru acest meci contând pentru etapa a XXIII-a a campionatului Italiei.


Lazio 0 - 1 Cesena de Anatolly7

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici