Adrian Mutu, ASA Tg. Mureş: Am şanse foarte mici să mai fiu convocat la Euro. Nu am arătat că merit

Revenit în iarnă la ASA Tg. Mureş cu gândul de a prinde Euro 2016, Adrian Mutu (37 de ani) a recunoscut că şansele de a ajunge la turneul final din Franţa sunt foarte mici, în condiţiile în care nu a impresionat în meciurile jucate în tricoul mureşenilor.

1340 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, ASA Tg. Mureş: Am şanse foarte mici să mai fiu convocat la Euro. Nu am arătat că merit

Adrian Mutu, ASA Tg. Mureş: Am şanse foarte mici să mai fiu convocat la Euro. Nu am arătat că merit (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

La capătul unei perioade în care a jucat foarte puţin şi s-a ocupat mai mult de pregătirea echipei, Mutu s-a consolat cu gândul că nu se va afla printre tricolorii prezenţi în Franţa peste trei luni. Decarul ASA-ului a dezvăluit şi de ce nu s-a aflat pe teren în ultimele jocuri, o problemă musculară fiind cauza absenţei sale.

"Am şanse foarte mici, nu am arătat că merit să fiu chemat la lot. Am avut o problemă musculară, de aia nu am jucat. Vom vedea ce s-a întâmplat, dar sunt şanse mici să ajung la EURO. Acesta e visul meu, îmi doresc să se întâmple, dar şansele sunt foarte puţine. Cel puţin am încercat, am şi o vârstă... Acum fac şi alte lucruri. La Europene e altceva decât se joacă în campionatul nostru. Mai am şase-şapte meciuri să arăt ce pot", a spus Mutu, la Dolce Sport.

Fostul decar al naţionalei consideră că România a câştigat un jucător în meciul cu Lituania, pe Nicuşor Stanciu, marcatorul singurului gol. Mutu e şi el încântat de forma bună pe care o traversează mijlocaşul ofensiv al Stelei, dar speră ca presiunea să nu-i afecteze evoluţiile.

"Am câştigat un jucător, pe Stanciu, care e cel mai bun în momentul de faţă. Le-am mai spus jucătorilor care îl iau că acel număr are două tone. E greu, sper să-l ducă la nivelul pe care l-am dus atât eu, cât mai ales Hagi. Sper să nu-l umflăm, să rămână cu picioarele pe pământ, e un 10 complet. Eu am fost un nouă jumătate, eu nu am fost 10", a mai adăugat Mutu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici