Adrian Mutu, director general Dinamo Bucureşti: Sper să nu ne îmbătăm după un meci bun

Adrian Mutu, directorul general al echipei Dinamo Bucureşti, a declarat, sâmbătă, faptul că fotbaliştii dinamovişti nu trebuie să se îmbete cu apă rece după victoria de pe teren propriu cu Pandurii Tîrgu Jiu, scor 4-0, în etapa a 13-a din Liga 1.

1590 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, director general Dinamo Bucureşti: Sper să nu ne îmbătăm după un meci bun

Adrian Mutu, director general Dinamo Bucureşti: Sper să nu ne îmbătăm după un meci bun

Lazar (autogol, în minutul 5), Lazăr (minutele 37 şi 89) şi Palic (minutul 39) au marcat pe arena din Ştefan cel Mare.

"După opt etape fără victorie în sfârşit respirăm şi noi. Am făcut un meci foarte bun, băieţii au schimbat atitudinea şi a fost altceva. Sper să continuăm aşa şi să nu ne îmbătăm după un meci bun. M-am bucurat la goluri, dar nu sunt om care se exteriorizează foarte mult. Mi se pare normal ca o echipă de calibrul nostru să marcheze mult. Sper să continuăm pe această cale, pentru că acesta e Dinamo. Vreau să urcăm în clasament.

Trebuie să respectăm părerea şi opinia suporterilor, pentru că plătesc biletul şi vin la avion. Eu nu am vorbit despre demiterea lui Andone, eu am vorbit despre echipă şi despre dânsul ca antrenor. Suntem Dinamo, toţi antrenorii au presiune la echipele mari. Haideţi să vorbim zilele viitoare despre investitorii indieni", a spus Mutu la finalul partidei, pentru DigiSport.

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul cinci în clasament, cu 19 puncte. Formaţia bucureşteană întrerupe o serie de trei înfrângeri consecutive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici