Adrian Mutu, după remiza tricolorilor cu Olanda la Euro 2021: „Am fi meritat victoria”

  • Echipa naţională de tineret a României a remizat miercuri seara, în primul meci de la Campionatul European, în compania echipei similare a Ţărilor de Jos, scor 1-1.
  • Selecţionerul Adrian Mutu a apreciat după meci că echipa lui ar fi meritat victoria.
429 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, după remiza tricolorilor cu Olanda la Euro 2021: „Am fi meritat victoria”

Adrian Mutu, după remiza tricolorilor cu Olanda la Euro 2021: „Am fi meritat victoria”

„Înainte de meci puţini ne dădeau şansa de a realiza măcar un punct. Însă, după realitatea din teren, cred, fără să glumesc, că meritam mai mult”, a fost prima reacţie a selecţionerului echipei naţionale de tineret a României, după meci.

Adrian Mutu s-a arătat deosebit de mulţumit de prestaţia elevilor săi având un discurs entuziast, laudativ şi motivaţional.

„Sper ca băieţii să aibă încredere 100% în valoarea lor, pentru că eu am crezut de la început şi cred cu tărie, în continuare, în valoarea lor şi în dorinţa lor de afirmare. Aşa cum am spus şi înainte de acest turneu, nu am venit aici în vacanţă, am venit să punem probleme oricui. Ne jucăm fiecare şansă pe care o avem, chiar dacă suntem cotaţi cu şansa a treia în grupă. Nici un meci nu e câştigat dinainte, totul se decide pe teren, iar noi suntem hotărâţi să îi facem viaţa grea oricărui adversar pe care îl vom întâlni.”

Referindu-se la felul în care au pus în practică indicaţiile sale, Adrian Mutu a mai afirmat: „De când am preluat această echipă, băieţii au fost foarte disciplinaţi, muncitori, ascultători. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este atitudinea pe care au avut-o, dăruirea de care au dat dovadă şi tupeul cu care am atacat, pe final putând chiar să câştigăm acest meci.”

Insistând asupra atitudinii tricolorilor la această partidă Adrian Mutu a subliniat unitatea de care au dat dovadă elevii săi şi felul în care luptă unul pentru celălalt, lucru care, în opinia sa, trebuie apreciat de toţi fanii echipei Românei.

Analizând faza golului primit, tehnicianul român i-a luat apărarea lui Ciobotariu, cel de lângă care a scăpat autorul reuşitei adversarilor: „El nu a pierdut omul din marcaj. Se întâmplă ca în anumite momente, când marchezi un jucător, el să fie mai bun decât tine, să reuşească să anticipeze mai bine o minge. A fost o minge căzută, pe care a anticipat-o mai bine. Eu nu-l consider pe Ciobotariu vinovat la gol. Cu toţii putem să facem mai mult, dar uneori trebuie să acceptăm că adversarul e mai bun.”

„Noi ne-am setat un obiectiv, acela de a ieşi din grupe, şi pentru asta trebuie să luăm meci cu meci şi să le tratăm cu foarte mare seriozitate.”, apreciază Adrian Mutu, în legătură cu şansele tricolorilor la acest turneu final.

”Nu consider că suntem favoriţi cu Ungaria şi nici nu vreau să mă gândesc la cine e favorit. Ungaria are acelaşi nivel ca noi iar diferenţa o va face atitudinea din teren şi micile detalii pe care noi, în zilele următoare le vom pune la punct.”, a concluzionat selecţionerul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici