Adrian Mutu, după victoria cu Ungaria U21: „Ne continuăm drumul nostru şi ne urmăm visul”

  • Tricolorii mici au reuşit sâmbătă seara să învingă în cel de al doilea meci de la Campionatul European U21.
  • Echipa de tineret a României a învins Ungaria cu scorul de 2-1.
  • România a fost condusă dar a reuşit să întoarcă rezultatul, beneficiind şi de eliminarea lui Szoke în minutul 42.
1055 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, după victoria cu Ungaria U21: „Ne continuăm drumul nostru şi ne urmăm visul”

Selecţionerul Adrian Mutu a explicat la conferinţa de presă de după meci care a fost secretul reuşitei: „Este lucrul care defineşte această generaţie, forţa şi spiritul acesta pe care îl au băieţii, resursele pe care le găsesc în momentele dificile. Doar unitatea de care au dat dovadă şi forţa grupului a făcut ca ei să întoarcă rezultatul în seara asta. Cred că am făcut fericiţi mulţi suporteri ai României, ai echipei naţionale a României. Ne continuăm drumul nostru şi ne urmăm visul.”

Făcând referire la erorile de arbitraj, tehnicianul român a mai declarat: „ Probabil arbitrii nu au fost în cea mai bună zi a lor, dar şi aşa am reuşit să câştigăm acest meci. Am întâlnit o echipă agresivă, arţăgoasă şi cu atât mai mult e o victorie frumoasă. Băieţii au luptat pentru fiecare centimetru de teren, am înaintat, am ridicat liniile şi am reuşit să credem până la sfârşit în victorie. S-a văzut calitatea noastră superioară în acest meci.”

Insistând asupra atitudinii jucătorilor săi, Adrian Mutu a reamintit: „Nu suntem aici în vacanţă, am venit să le facem viaţa grea tuturor şi să ne luptăm pentru tricoul echipei naţionale, pentru România. Responsabilitatea noastră e mare, reprezentăm o ţară întreagă şi vrem să aducem satisfacţie într-o perioadă grea prin care trecem cu toţii.”

Analizând jocul şi, mai ales, prestaţia mai puţin reuşită din prima repriză, selecţionerul a adăugat: „La pauză le-am spus gata cu cadourile. Pentru că 35 de minute le-am tot făcut cadouri. Poate că şi-a făcut efectul şi oboseala în anumite faze, pentru că am avut greşeli la pase uşoare, ceea ce probabil le-a dat puţină încredere ungurilor. Mesajul meu a fost să se relaxeze, în sensul în care să nu se precipite atunci când iau decizii, să joace cu calm, dar în acelaşi timp să dea ritmul meciului, să dea intensitate în pase, mingea să circule de pe o parte pe cealaltă.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici