Adrian Mutu, după victoria în faţa ACS Poli Timişoara: S-a văzut clar că în multe momente am suferit

Adrian Mutu, managerul general al echipei Dinamo, a declarat după victoria, scor 2-1, cu ACS Poli Timişoara, că nu a fost foarte mulţumit de prestaţia elevilor lui Ioan Andone, chiar dacă alb-roşii au plecat cu toate cele trei puncte de pe terenul ultimei clasate în Liga I.

408 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, după victoria în faţa ACS Poli Timişoara: S-a văzut clar că în multe momente am suferit

Adrian Mutu: S-a văzut clar că în multe momente am suferit (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"A fost o victorie grea, o victorie pentru care am suferit în finalul meciului. Mă bucur pentru cele trei puncte, felicitări băieţilor, chiar dacă s-a văzut că în multe momente am suferit" , a declarat Adrian Mutu, potrivit Dolce Sport.

Dinamo a deschis scorul prin Nedelcearu, după un corner la care Adam Nemec a trimis cu capul în bară, iar fundaşul, aflat pe fază, înscrie simplu, din faţa porţii. Echipa antrenată de Ioan Andone şi-a dublat avantajul prin fundaşul Maric, tot după o fază fixă. ACS Poli Timişoara a redus din diferenţă, prin Cătălin Doman, dintr-o lovitură de la 11 metri.

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul 5 în clasament, cu 23 de puncte, iar ACS Poli Timişoara ocupă ultima poziţie, a 14-a, fără niciun punct (depunctare de 14 puncte).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici