Adrian Mutu: Îmi doresc să rămân aici, să se încheie toată nebunia asta şi să rămân

Atacantul Adrian Mutu a declarat, într-un interviu acordat Antenei 1, că ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile între el şi gruparea Fiorentina a fost doar punctul culminant al unui conflict mocnit existent în ultimul an, dar că îşi doreşte să rămână în continuare la Fiorentina.

15 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu: Îmi doresc să rămân aici, să se încheie toată nebunia asta şi să rămân

Adrian Mutu: Îmi doresc să rămân aici, să se încheie toată nebunia asta şi să rămân (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Antrenorul mă anunţă cu 5 zile înainte că sunt convocat şi Giovanni (n.r. - Ioan Becali) îmi spune că nu sunt convocat... Mi s-a părut o lipsă de respect atât pentru mine, cât şi pentru antrenorul meu. Au spus şi nişte cuvinte foarte urâte despre mine, dacă nu mai sunt dorit aici, mă duc acasă şi am plecat acasă. Ce s-a întâmplat acum a fost o explozie a acestei bombe care a durat un an de zile. După golurile pe care le-am dat, meciuri pe care le-am făcut, mă aşteptam la mai multă recunoştinţă din partea clubului", a spus Mutu la Antena1.

Atacantul a mai spus, zâmbind, că, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, şi-ar dori să rămână la Fiorentina. "Nu am stat niciodată atât de mult la o echipă, nu vreau să mă mut. Îmi doresc să rămân aici, să se încheie toată nebunia asta şi să rămân. Azi la antrenament m-au anunţat că sunt suspendat de la antrenamente", a menţionat jucătorul echipei italiene.

Clubul Fiorentina a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, excluderea jucătorului Adrian Mutu de la antrenamentele şi pregătirea echipei, deoarece acesta a încălcat obligaţiile contractuale. "Societatea ACF Fiorentina anunţă că a dispus, în conformitate cu punctele 10 şi 11 din articolul 11 al Acordului Colectiv, excluderea imediată a fotbalistului Adrian Mutu de la antrenamente şi de la pregătire, deoarece a încălcat grav obligaţiile contractuale şi a adus daune economice importante clubului, mai întâi spunând că a rupt definitiv raportul cu ACF Fiorentina, iar apoi s-a prezentat la antrenament. ACF Fiorentina va lua măsuri legale împotriva jucătorului pentru a susţine respectul faţă de tricoul viola, faţă de echipă, suporteri şi societate", se arată în comunicatul grupării toscane.

Mutu s-a prezentat, vineri dimineaţă, la antrenamentele echipei toscane.

Miercuri, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici