Adrian Mutu la ASA Târgu Mureş până la finalul acestui sezon

Clubul ASA Târgu Mureş a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile fotbalistului Adrian Mutu, înţelegerea cu acesta fiind valabilă până la finalul acestui sezon.

3635 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu la ASA Târgu Mureş până la finalul acestui sezon

Adrian Mutu la ASA Târgu Mureş până la finalul acestui sezon (Imagine: Laurentiu Mich / Mediafax Foto)

"Conducerea clubului ASA Tîrgu-Mureş anunţă că a ajuns la o înţelegere cu jucătorul Adrian Mutu, acesta urmând să îmbrace tricoul formaţiei noastre în partea a doua a campionatului", se arată pe site-ul grupării din Târgu Mureş.

Adrian Mutu a evoluat în carieră pentru echipele FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Internazionale Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploieşti şi, ultima dată, la formaţia indiană Pune City.

Mutu are 77 de prezenţe în tricoul României şi 35 de goluri înscrise, fiind, împreună cu Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naţionalei. În patru rânduri a fost declarat cel mai bun fotbalist al ţării (2003, 2005, 2007 şi 2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici