Adrian Mutu, la FC Pune City

Gruparea indiană FC Pune City a anunţat, joi, pe pagina oficială de Facebook, transferul atacantului Adrian Mutu.

555 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, la FC Pune City

Adrian Mutu (Foto: Sebastian Tataru / Mediafax Foto)

Mutu a fost prezentat ca o vedetă, fanii fiind invitaţi pe parcursul mai multor ore să ghicească numele jucătorului de marcă angajat de gruparea indiană. "Şi lunga aşteptare a luat sfârşit. Bun venit lui Adrian Mutu pentru această ediţie a Indian Super League. Abia aşteptăm să-ţi vedem magia pe teren", se arată pe pagina citată.

Mutu, în vârstă de 36 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu gruparea indiană FC Pune City, însă el nu a putut evolua la această echipă, în prima ediţie a ISL, deoarece contractul său a fost înregistrat prea târziu.

La 23 mai, Mutu declara că mai are contract trei luni cu gruparea indiană FC Pune City, la care se va prezenta, în iulie, pentru pregătirile dinaintea sezonului.

Adrian Mutu a jucat în cariera sa la FC Argeş (1996-1999), Dinamo (1999-2000), Internazionale Milano (2000), Verona (2000-2002), Parma (2002-2003), Chelsea Londra (2003-2004), Juventus Torino (2005-2006), Fiorentina (2006-2011), Ajaccio (2012-2013) şi FC Petrolul (2014).

Foto: Laurentiu Mich / Mediafax Foto

FC Pune City, grupare ce are printre acţionari şi fostul club al lui Mutu, Fiorentina, a încheiat pe locul 6 din opt echipe prima ediţie a campionatului profesionist de fotbal din India. În sezonul 2015, care va începe la 5 octombrie, echipa indiană va fi antrenată de fostul internaţional englez David Platt. Mutu va fi coleg la FC Pune cu ivorianul Didier Zokora, fost la Saint-Etienne, Tottenham şi FC Sevilla.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici