Adrian Mutu poate reveni pe teren la 29 octombrie

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, suspendat pentru nouă luni de CONI după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, poate reveni pe teren la data de 29 octombrie, informează ediţia online a cotidianului Gazzetta dello Sport.

21 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu poate reveni pe teren la 29 octombrie

Adrian Mutu poate reveni pe teren la 29 octombrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Campionatul italian, ediţia 2010/2011, va debuta la sfârşitul lunii august, astfel că, în cazul în care va rămâne la Fiorentina, Mutu va rata primele 8-9 etape din Serie A, estimează presa italiană. De asemenea, Mutu nu va ma juca în acest sezon.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

CONI a anunţat, la 28 ianuarie 2010, că atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei. A doua zi, CONI a precizat că Mutu a fost pozitiv şi la controlul antipoding făcut după meciul cu Lazio, care a avut loc în 20 ianuarie, în Cupa Italiei, iar substanţa interzisă a fost tot sibutramina. Starea sa de suspendare a început la 29 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici