Adrian Mutu şi Cosmin Contra, vizită la baza clubului AS Roma. Vor asista la derbiul cu Lazio

Managerul sportiv al Federaţiei Române de Fotbal, Adrian Mutu, şi selecţionerul Cosmin Contra au vizitat, sâmbătă, baza de pregătire a clubului AS Roma şi vor asista la derbiul cu Lazio, informează site-ul frf.ro.

139 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu şi Cosmin Contra, vizită la baza clubului AS Roma. Vor asista la derbiul cu Lazio

Adrian Mutu şi Cosmin Contra, vizită la baza clubului AS Roma. Vor asista la derbiul cu Lazio

"Aflaţi în Italia pentru a-i monitoriza pe stranieri, selecţionerul Cosmin Contra şi managerul sportiv Adrian Mutu au vizitat baza de antrenament a clubului lui Bogdan Lobonţ, AS Roma, şi vor asista astăzi la derby-ul Roma - Lazio. Marţi, aceştia vor fi în tribune la meciul din Champions League, Napoli - Şahtior", notează sursa amintită, care a publicat şi câteva fotografii cu cei doi.

Partida AS Roma - Lazio se va disputa sâmbătă, de la 19:00, în etapa a 13-a din campionatul Italiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici