Adrian Mutu va putea face deplasarea la Jocurile Olimpice din Japonia alături de selecţionata U21

Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei U21, va face deplasarea în Japonia, pentru Jocurile Olimpice. Fostul atacant a fost inclus pe lista staffului care va merge în Asia, deşi Mirel Rădoi a fost anunţat că va conduce naţionala de tineret ca principal.

332 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu va putea face deplasarea la Jocurile Olimpice din Japonia alături de selecţionata U21

Adrian Mutu va putea face deplasarea la J.O. din Japonia alături de selecţionata U21

În urmă cu câteva zile se specula pe seama faptului că Adrian Mutu nu va fi lăsat de japonezi să intre în ţară, din cauza unor legi stricte, cu privire la problemele cu legea pe care le-a avut Mutu. Scandalurile de dopaj în care a fost implicat îl puteau interzice, dar se pare că Federaţia Română de Fotbal a primit aviz favorabil.

„S-a speculat că, din cauza scandalului de acum 16 ani, s-ar putea să nu fiu primit în Japonia. Adevărul nu e aşa. Dacă ai un cazier penal şi ai făcut lucruri foarte grave rămâne la latitudinea japonezilor daca te lasă să intri sau nu.

Vom avea şi un răspuns scris, însă ei ne-au confirmat telefonic că noi avem dreptate. Maradona primise doi ani cu suspendare (n.r.: motivul pentru care Diego Maradona a fost interzis pentru CM 2002, din Japonia şi Coreea de Sud).” , a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.

Adrian Mutu va debuta pe banca naţionalei U21 pe 31 martie, în grupele de calificare la Campionatul European, împotriva Danemarcei. După 5 etape, selecţionata noastră este pe locul 2 în Grupa 8, cu 10 puncte, la 5 lungimi de nordici.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici