Adrian Neaga, despre naţionala U21: Federaţia trebuie să aibă grijă cum cresc aceşti copii

Adrian Neaga a analizat campania de la EURO 2019, a naţionalei U21.

79 afișări
Imaginea articolului Adrian Neaga, despre naţionala U21: Federaţia trebuie să aibă grijă cum cresc aceşti copii

Adrian Neaga, despre naţionala U21: Federaţia trebuie să aibă grijă cum cresc aceşti copii

Fostul jucător al FCSB-ului e de părere că evoluţiile din grupe şi semifinală au fost foarte bune, generaţia este una cu un potenţial imens, dar pentru a face pasul la naţionala mare e nevoie de implicare din partea Federaţiei Române de Fotbal. Pentru a rămâne la un nivel înalt, jucătorii au nevoie de susţinere. Generaţia arată foarte bine şi are ocazaia să readucă România în prim-planul fotbalului european important. Poate califica naţionala la ediţii succesive ale Campionatelor Europene şi, de ce nu, la un turneu mondial, după mai bine de 20 de ani de pauză. Neaga a dat şi un exemplu de jucător care poate ajunge foarte mare, pe Ianis Hagi. ”Nu sunt eu în măsură să-i dau sfaturi lui Ianis. Îşi va coordona paşii în carieră foarte bine, are un viitor strălucit. Este printre puţinii jucători pe care i-am văzut la Campionatul European care folosesc ambele picioare aproape la fel de bine.

Nu putem compara generaţiile. Ei sunt la momentul ăsta, noi am fost la momentul trecut, trebuie să ne bucurăm cu ce avem acum. Ei sunt într-o formă bună, sunt o generaţie de excepţie. Federaţia trebuie să aibă grijă cum cresc aceşti copii. Chiar sunt copii, sunt la o vârstă fragedă şi pot lua decizii greşite”, a declarat Adrian Neaga la ProSport Live.

România a terminat în primele 4 naţionale la EURO. Tricolorii au fost eliminaţi de Germania în semifinale, cu 4-2, deşi la pauză conduceau cu 2-1. Competiţia a fost câştigată de Spania, care s-a impus cu 2-1 în faţa Germaniei. Ibericii au marcat câte un gol pe repriză, în timp ce reuşita nemţilor a venit pe finalul meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici