Adrian Stoian, chemat la antrenament în locul lui Mutu

Mijlocaşul Adrian Stoian, de la echipa italiană Pescara, a fost chemat de selecţionerul Răzvan Lucescu la antrenamentul din această după-amiază al echipei naţionale, care a început cu o întârziere de 25 de minute din cauza unei furtuni care s-a abătut asupra oraşului Buftea.

530 afișări
Imaginea articolului Adrian Stoian, chemat la antrenament în locul lui Mutu

Adrian Stoian, chemat la antrenament în locul lui Mutu (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

La antrenamentul care a durat o oră şi un sfert au participat 14 jucători, portarii Costel Pantilimon şi Silviu Lung, fundaşii Cornel Râpă, Gabriel Tamaş şi Paul Papp, mijlocaşii Liviu Antal, Gabriel Giurgiu, Gabriel Mureşan, Dan Alexa, Alexandru Bourceanu, Lucian Sânmărtean şi Adrian Stoian şi atacanţii Bogdan Stancu şi Ciprian Marica.

Răzvan Lucescu l-a chemat pe Adrian Stoian, convocat de Emil Săndoi pentru meciul de tineret cu Kazahstan, deoarece de la antrenament a lipsit atacantul Adrian Mutu, sosit în ţară în jurul orei 17.30.

Bogdan Stancu s-a pregătit separat, având probleme medicale, el urmând ca abia luni să înceapă antrenamentele alături de coechipieri.

Şedinţa de pregătire, condusă de selecţionerul Răzvan Lucescu şi de secunzii Bogdan Stelea şi Ştefan Iovan, s-a desfăşurat în condiţii de ploaie.

Miercuri, de la ora 11.00, este programat un nou antrenament, tot la Buftea.

Partida România - Bosnia-Herţegovina din preliminariile Campionatului European din 2012 este programată să aibă loc la 3 iunie, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici