Adrian Zamfir, Nicolae Manea şi Iulian Udrea, în Consiliul de Administraţie al FC Rapid

FC Rapid a desemnat, vineri, administratorii statutari ai societăţii, Adrian Zamfir, Nicolae Manea şi Iulian Udrea devenind astfel membrii Consiliului de Administraţie, informează site-ul oficial al clubului giuleştean.

501 afișări
Imaginea articolului Adrian Zamfir, Nicolae Manea şi Iulian Udrea, în Consiliul de Administraţie al FC Rapid

Adrian Zamfir, Nicolae Manea şi Iulian Udrea, în Consiliul de Administraţie al FC Rapid (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Fotbal Club Rapid a desemnat în Adunarea acţionarilor din data de 28.03.2014 administratorii statutari ai societăţii. Astfel, membrii Consiliului de administraţie sunt Adrian Zamfir, Nicolae Manea şi Iulian Udrea", se arată pe site-ul grupării din Liga a II-a.

Clubul giuleştean se află în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012, dar aprobarea planului de reorganizare a fost amânată în mai multe rânduri de Tribunalul Bucureşti din cauza contestaţiilor depuse de diverşi creditori, dar care au fost respinse de completul de judecată în data de 3 martie.

TITLURILE ZILEI

Vineri, completul de judecată a rămas în pronunţare pentru cel târziu luni, 31 martie, în ceea ce priveşte confirmarea planului de reorganizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici