Adriano, denunţat de Parchetul din Rio pentru complicitate la traficul de droguri

Atacantul brazilian Adriano, care încearcă să-şi relanseze cariera în Franţa, a fost denunţat de Parchetul din Rio de Janeiro pentru "asociere cu traficul de droguri".

115 afișări
Imaginea articolului Adriano, denunţat de Parchetul din Rio pentru complicitate la traficul de droguri

Adriano, denunţat de Parchetul din Rio pentru complicitate la traficul de droguri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adriano "face obiectul unui denunţ al ministerului public pentru asociere cu traficul de droguri", a declarat un purtător de cuvânt al Parchetului din Rio, conformând astfel o informaţie de pe site-ul ESPN.

Potrivit ESPN, Adriano este acuzat de Parchet că a cumpărat în 2007 o motocicletă pe numele mamei unui traficat de droguri din Vila Cruzeiro, acesta fiindu-i prieten din copilărie.

Motocicleta era folosită de traficanţi pentru a scoate droguri din favela în care a crescut şi Adriano.

Potrivit ESPN, Adriano, în vârstă de 32 de ani, riscă 15 ani de închisoare.

Parchetul nu a solicitat plasarea în detenţie provizorie a jucătorului, dar a cerut confiscarea paşaportului, invocând un "risc de a fugi" în străinătate.

Potrivit presei braziliene, Adriano se află în Franţa, unde a fost invitat, vinerea trecută, să dea lovitura de începere la meciul Le Havre - Arles-Avignon, din a doua divizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici