Adversara Simonei Halep, inspirată de sportiva româncă: „Sunt norocoasă că pot juca împotriva ei”

  • Ons Jabeur a lăudat-o pe Simona Halep
  • Jucătoarea din Tunisia a afirmat că Halep este o sursă de inspiraţie pentru foarte multe jucătoare
  • Cele două sportive s-au mai întâlnit o dată pe terenul de tenis, la turneul de la Beijing
495 afișări
Imaginea articolului Adversara Simonei Halep, inspirată de sportiva româncă: „Sunt norocoasă că pot juca împotriva ei”

Declaraţiile adversarei Simonei Halep: Simona este o sursă de inspiraţie

În turul doi al turneului de la Dubai, Simona Halep o va întâlni pe Ons Jabeur, care este clasată pe poziţia 45 în clasamentul WTA.

Simona Halep este numărul 2 mondial.

Pe de altă parte, Ons Jabeur spune că este încrezătoare că o poate învinge pe Halep.

„Sper că o să avem un meci bun. Simona este o sursă de inspiraţie pentru multe jucătoare şi sunt norocoasă că pot juca împotriva ei. Sper că voi avea atitudinea potrivită, mentalitatea corectă şi că voi reuşi să câştig”, a declarat Ons Jabeur.

Cele două sportive s-au mai întâlnit o dată pe terenul de tenis, la turneul de la Beijing, când Jabeur a reuşit să o învingă pe Simona, după ce jucătoarea noastră s-a retras.

Turneul de la Dubai beneficiază de câştiguri totale în valoare de 2.643.670 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici