Afacerile verii la Manchester United: iese Sanchez, intră Sancho

  • Alexis Sanchez pleacă gratis de la Manchester United şi va câştiga „doar” 7 milioane de euro pe an la Inter
  • United a preferat să renunţe la ultimii doi ani de contract ai lui Sanchez ca să salveze 60 de milioane de euro din buget
  • „Diavolii roşii” au pus ochii pe Jadon Sancho de la Dortmund, fost junior al rivalei Manchester City
296 afișări
Imaginea articolului Afacerile verii la Manchester United: iese Sanchez, intră Sancho

Afacerile verii la Manchester United: iese Sanchez, intră Sancho

„Băiatul minune” al fotbalului chilian, Alexis Sanchez, este ca şi transferat la Inter. De data aceasta permanent. Manchester United nu mai vrea să-i plătească salariul imens încă două sezoane, aşa că îl lasă gratis la vicecampioana din Serie A.

El Niño Maravilla va renunţa la pretenţii ca să se relanseze în trupa lui Antonio Conte. Va câştiga 7 milioane de euro pe sezon. 

Prin plecarea lui Sanchez, Manchester United va economisi 60 de milioane de euro. Va trebui să mai pună încă pe atât ca să îi convingă pe cei de la Dortmund să îl vândă pe Jadon Sancho.

„Diavolii” lui Solsjkaer vor un atac de Champions League şi s-au înţeles deja la bani cu fostul junior al rivalei Manchester City.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici