Află cum şi-ar putea decide Liga 1 campioana

  • Astra Giurgiu este ultima echipă care a anunţat că are un jucător pozitiv, chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova
  • Astra ar putea pierde meciul la "masa verde"
  • Playoff-ul trebuie să se încheie cel mai târziu luni, 3 august
669 afișări
Imaginea articolului Află cum şi-ar putea decide Liga 1 campioana

Sursa foto: Mediafaxfoto

Sezonul din Liga 1 pare să nu mai ajungă la final. După cazurile de COVID-19 de la Dinamo şi CFR Cluj, şi Astra a anunţat că are un jucător pozitiv. Meciul cu Universitatea Craiova s-a amânat până la finalizarea anchetei epidemiologice, iar playoff-ul este din nou în pericol. Joi (astăzi), reprezentanţii cluburilor se vor strânge la sediul LPF pentru a analiza situaţia.
 
Campioana şi participantele în cupele europene trebuie anunţate la UEFA cel mai târziu luni, 3 august. În acest moment, mai sunt de jucat cinci meciuri din playoff. Miza cea mare o reprezintă chiar titlul pentru care se luptă Craiova şi CFR Cluj. Dacă va fi nevoită să stea cinci zile în carantină, Astra ar putea pierde la masa verde în faţa Craiovei.
 
Justin Ştefan - secretar general LPF: Vedem exact ce decide DSP Giurgiu. Vedem dacă se poate disputa meciul până pe 3 august. Un lucru este clar în această privinţă: la acea vreme noi trebuie să trimitem la UEFA o adresă cu participantele în ediţia următoare a cupelor europene. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici