Ajax cere 140 milioane euro pentru Antony şi Lisandro Martinez. Jucătorii sunt doriţi de Man Utd

Ajax a ridicat preţul cerut pentru Lisandro Martinez, ţinta lui Manchester United, la 60 de milioane de euro, în condiţiile în care cele două părţi se află în negocieri pentru un transfer, informează 90min.

729 afișări
Imaginea articolului Ajax cere 140 milioane euro pentru Antony şi Lisandro Martinez. Jucătorii sunt doriţi de Man Utd

United a făcut două oferte pentru internaţionalul argentinian, fundaş central care poate juca şi pe postul de fundaş stânga şi mijlocaş defensiv, şi a făcut din Martinez ţinta lor numărul unu în ultimele săptămâni, la insistenţele lui Erik ten Hag de a semna cu jucătorul.

Reprezentanţii lui Martinez i-au asigurat pe cei de la United că 50 de milioane de euro este preţul cerut de campionii olandezi, solicitare acceptată de United. Totuşi se pare că Ajax este acum hotărâtă să obţină mai mult din această tranzacţie, după ce a strâns fonduri semnificative prin vânzarea altor jucători de la prima echipă.

90min informează că jucătorul este nemulţumit de această reacţie a celor de la Ajax şi consideră că ultima ofertă a lui United este mai mult decât satisfăcătoare, deşi rămâne de văzut dacă se va ajunge la un acord. Arsenal, care s-a înscris şi ea în cursa pentru argentinian, s-a retras în momentul de faţă, deşi nu a renunţat definitiv la interesul său pentru jucătorul de 24 de ani.

Echipa de recrutare a lui United şi-l doreşte şi pe Pau Torres de la Villarreal, care ar putea fi disponibil pentru aproximativ 45 de milioane de lire sterline, în această vară, deşi Ten Hag caută să semneze cu jucători familiarizaţi cu stilul său de joc. Martinez a fost adus iniţial de Ten Hag la Ajax, în urmă cu trei veri, şi de atunci a avut mai bine de 100 de apariţii pentru campionii Olandei.

Extrema dreaptă a lui Ajax, Antony, este, de asemenea, de mare interes pentru Ten Hag şi United, deşi se confruntă cu probleme similare pentru brazilian, care este evaluat acum la 80 de milioane de euro.

United rămâne în discuţii pentru amândoi jucătorii, dar solicitarea lui Ajax pentru cei doi se situează în prezent la 140 de milioane de euro, preţ considerat mult mai mare decât intenţiona iniţial să plătească United.

Atât Antony, cât şi Martinez, sunt dornici să facă aceste mutări, dar în prezent este responsabilitatea cluburilor să ajungă la un acord asupra sumelor de transfer.

În altă ordine de idei, United este aproape de a semna cu Christian Eriksen şi speră ca acesta să se alăture echipei pentru etapa australiană a turneului de vară din pre-sezon.

Diavolii sunt în continuare interesaţi de Frenkie de Jong, deşi în prezent discuţiile nu au mai avansat din cauza problemelor legate de contractul jucătorului cu Barcelona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici