Al-Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, a pierdut finala mică de la Campionatul Mondial al Cluburilor. Învingătoarea a fost decisă la penalty-uri

Monterrey (Mexic) a câştigat finala mică de la Campionatul Mondial al Cluburilor, în faţa celor de la Al-Hilal (Arabia Saudită). Învingătoarea a fost decisă la penalty-uri, după 2-2 în timpul regulamentar.

133 afișări
Imaginea articolului Al-Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, a pierdut finala mică de la Campionatul Mondial al Cluburilor. Învingătoarea a fost decisă la penalty-uri

Al-Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, a pierdut finala mică de la C.M. al Cluburilor

Echipa lui Răzvan Lucescu a început bine finala şi chiar a deschis scorul. Al-Hilal a punctat în minutul 35, prin Carlos Eduardo. După pauză, mexicanii au revenit spectaculos şi au trecut la conducerea meciului. Arturo Gonzalez, minutul 55, şi Maximiliano Meza, minutul 60, au făcut 2-1 pentru Monterrey, dar scorul celor 90 de minute a fost stabilit de Bafetimbi Gomis.

Atacantul francez a restabilit egalitatea şi a trimis meciul la loviturile de departajare, unde Monterrey s-a impus cu 4-3. Al-Hilal a ratat două lovituri de departajare, în timp ce învingătorii au ratat una singură.

Finala mare a Campionatului Mondial al Cluburilor se dispută sâmbătă, de la 19:30, între Liverpool (Anglia) şi Flamengo (Brazilia).

Echipele de start:
Al-Hilal: Al-Muaiouf – Al-Sharani, Albulayhi, Jang, Al Burayk – Eduardo, Cuellar, Al Dawsari, Giovinco, Otayf – Kharbin
Rezerve: Al Abed, Al-Ghamdi, Al-Hafith, Al-Shalhoub, Al-Waked, Babhir, Carrilo, Gomis, Jahfali, Kadesh, Kanno, Kurdi
Antrenor: Răzvan Lucescu

Monterrey: Cardenas – Gutierrez, Vasquez, Basanta, Layun – A.Gonzalez, E.Gonzalez, Mejia, Meza, Urreta, Caviedes
Rezerve: Barovero, Funes, Gallardo, Medina, Montes, Ortiz, Pabon, Pizarro, Resendez, Sanchez, Vangioni
Antrenor: Antonio Mohamed

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici