Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, victorie contra lui Damac, scor 3-0, în Arabia Saudită

Al Hilal, echipa pregătită de antrenorul român Răzvan Lucescu, a câştigat partida cu formaţia Damac, disputată pe teren propriu, vineri seara, scor 3-0, în runda cu numărul şapte din campionatul Arabiei Saudite.

168 afișări
Imaginea articolului Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, victorie contra lui Damac, scor 3-0, în Arabia Saudită

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, victorie contra lui Damac, scor 3-0, în Arabia Saudită

Sebastian Giovinco, fostul atacant al lui Juventus Torino, a deschis scorul în minutul 22, după o lovitură liberă bine executată.

După pauză, Bafetimbi Gomis a făcut 2-0, în minutul 56, iar brazilianul Carlos Eduardo a stabilit scorul final al partidei, 3-0, în minutul 68. În urma acestei reuşite, Eduardo a ajuns la şase goluri înscrise în campionat, urcând pe primul loc în clasamentul marcatorilor din Arabia Saudită.

De asemenea, Al Hilal îşi continuă parcursul excelent din campionat, fiind neînvinsă după primele şapte runde. Echipa lui Răzvan Lucescu se află pe prima poziţie, cu 19 puncte acumulate. Pe locul secund este clasată Al Wehda, cu 12 puncte şi un meci mai puţin disputat.

Pentru Al Hilal urmează duelul din returul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei, contra celor de la Al Sadd. Meciul va avea loc marţi, de la ora 19:15. În tur, saudiţii s-au impus, scor 4-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici