Al Hilal, echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf, s-a calificat în finala Ligii Campionilor Asiei

Echipa pregătită de antrenorul Laurenţiu Reghecampf, Al Hilal, s-a calficat, marţi, în finala Ligii Campionilor Asiei, chiar dacă a pierdut cu 1-2 (0-1) manşa retur a competiţiei susţinută împotriva echipei Al Ain (Emiratele Arabe Unite).

324 afișări
Imaginea articolului Al Hilal, echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf, s-a calificat în finala Ligii Campionilor Asiei

Laurentiu Reghecampf (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

În tur, Al Hilal s-a impus cu scorul de 3-0.

Golurile manşei secunde au fost reuşite de Myeong-Ju Lee '10 şi Jires Kembo-Ekoko '78, în timp ce pentru formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf a înscris Nasir '65.

La Al Hilal, Mihai Pintilii a fost integralist.

În cealaltă semifinală se vor întâlni echipa sud-coreeană FC Seul şi formaţia australiană Western Sydney Wanderers. În turul din Coreea de Sud, cele două echipe au remizat, scor 0-0.

Finala se va disputa în sistem tur-retur, Al-Hilal urmând să dispute manşa tur în deplasare, la 25 octombrie, iar returul la 1 noiembrie, pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici