Al Shabab, echipa lui Marius Şumudică, a pierdut meciul cu Al Ahli, scor 0-4

Al Shabab, echipa lui Marius Şumudică, a pierdut categoric meciul disputat pe teren propriu, vineri seară, contra lui Al Ahli, scor 0-4, în runda cu numărul 26 din Arabia Saudită. La gazde, Constantin Budescu şi Valerică Găman au fost titulari, în timp ce Nicolae Stanciu a jucat pentru oaspeţi.

96 afișări
Imaginea articolului Al Shabab, echipa lui Marius Şumudică, a pierdut meciul cu Al Ahli, scor 0-4

Al Shabab, echipa lui Marius Şumudică, a pierdut meciul cu Al Ahli, scor 0-4

Cu Budescu (30 de ani) titular după şase meciuri, Al Shabab a avut un final de primă repriză foarte slab, încasând două goluri în cinci minute. Al Fatli a marcat în minutul 33, în urma unui coner, iar Djainy a făcut 2-0 în minutul 39, după ce l-a depăşit în viteză pe Găman şi a tras la colţul scurt.

Totul s-a năruit pentru echipa lui Şumudică în minutul 53, când portarul Al-Sudairy a comis o gafă inexplicabilă, pierzând mingea în faţa careului şi dându-i şansa lui Djainy să facă "dubla".

"Şumi" l-a scos în minutul 57 pe Budescu, iar şapte minute mai târziu a mai încasat o lovitură. A venit rândul lui Stanciu să iasă la rampă, care i-a pasat decisiv lui Muwashar în faţa careului, tabela arâtând un neverosimil 0-4, după doar 64 de minute.

Astfel, Al Ahli i-a administrat al cincilea eşec lui Şumudică în cele 26 de runde şi, totodată, cea mai categorică de când antrenează în Arabia Saudită.

În urma acestui rezultat, lupta pentru locul trei în Saudi Pro League se complică şi mai mult, trupa lui Şumudică rămânând, pentru moment, pe ultima treaptă a podiumului, cu 47 de puncte. Al Ahli, formaţia lui Stanciu, este pe patru, la o lungime distanţă, iar Al Taawon se află pe cinci, cu 46 de puncte şi un meci mai puţin.

Al Shabab (4-1-4-1): Al Sudairy - Fallatah, Găman, Salem, Al Shammari (70' Al Baqawi) - Benlamri - Seba, Al Sulaiheem (58' Al Kabi), Budescu (57' Antonio), Boussoufa - Steve

Al Ahli (4-4-2): Al Owais - Al Mowalad, Al Fatil, Santos, Hindi - Asiri (82' Baeza), Al Moghawi, Diaz Huincales, Muwashar (75' Ghareeb) - Djaniny (67' Al Soma), Stanciu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici