Al Wasl, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, s-a impus cu 4-3 împotriva formaţiei Hatta

Al Wasl, echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf, s-a impus cu 4-3 în deplasare, cu formaţia Hatta, din Cupa Arabiei. La pauză, gazdele conduceau cu 2-1.

114 afișări
Imaginea articolului Al Wasl, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, s-a impus cu 4-3 împotriva formaţiei Hatta

Al Wasl, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, s-a impus cu 4-3 împotriva formaţiei Hatta

Hatta a deschis scorul încă din minutul 6, prin Cristian Lopez, fostul jucător al CFR-ului, şi a mărit diferenţa 10 minute mai târziu, după reuşita lui Abdulla Kazim. Golul revenirii echipei lui Reghecampf a venit în minutul 39, atunci când Fabio Lima a punctat din lovitură de pedeapsă. În repriza secundă, Al Wasl a revenit şi a întors scorul în favoarea ei, prin reuşitele lui Welliton, minutul 54, şi Jasem Ali, minutul 74. Finalul de partidă a fost unul încins. Hatta a egalat cu 4 minute înaintea timpului regulamentar, tot prin fostul atacant al celor de la CFR Cluj, iar Al Wasl a stabilit scorul final, 4-3, în minutul doi al prelungirilor, prin Fabio Lima.

Victoria o duce pe primul loc pe Al Wasl, în grupele Cupei Arabiei, cu 3 puncte. În următoarea etapă, formaţia pregătită de Reghecampf primeşte vizita lui Al Fujairah.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici