Alegeri deschise cu "şpriţ" la FRH. Robert Licu: "Alegătorilor îmbuibaţi li se spunea cum să voteze"/ Motivul incredibil pentru care nu vor mass-media în Adunarea Generală

Au mai rămas patru zile până la alegerile din handbalul românesc, programate la Rin Grand Hotel din Bucureşti. Un eveniment care a stârnit un interes major, cel puţin în rândul celor care trăiesc în fenomenul handbalistic. Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a pus la punct ultimele detalii înaintea alegerilor din 14 februarie. Anumite decizii sunt surprinzătoare, cum ar fi apariţia cabinelor de vot sau interzicerea accesului mass-mediei în Adunarea Generală, scrie Pro Sport.

665 afișări
Imaginea articolului Alegeri deschise cu "şpriţ" la FRH. Robert Licu: "Alegătorilor îmbuibaţi li se spunea cum să voteze"/ Motivul incredibil pentru care nu vor mass-media în Adunarea Generală

După ce s-a pus în discuţie să i se interzică Narcisei Lecuşanu să participe la alegeri, pe motiv că ar fi incompatibilă (!!!) şi s-a validat lista candidaţilor, membrii din Consiliul de Administraţie au stabilit modul cum se va derula evenimentul din 14 februarie.

Acţiunea va începe practic din 13 februarie, la hotelul unde sunt programate şi alegerile, unde delegaţii structurilor cu drept de vot şi candidaţii au fost invitaţi la ”dineul handbalului românesc”.

Reacţiile nu au întârziat să apară, multe fiind privite cu ... zâmbete! Robert Licu, unul din cei trei candidaţi, a şi avut deja o poziţie după această decizie a Consiliului de Administraţie (de remarcat că 95% din actualii membri ai forului vor încerca să obţină mandat şi pentru următoarea legislatură): ”De fiecare dată îmi face plăcere să discut cu oamenii din sport, în special cu aceia din handbal. Sunt un tip care are un program bine stabilit. Promit greu şi îmi respect de fiecare dată cuvântul dat. Invitaţia actualei vremelnice conduceri a FRH e copiată după modelul <<Hai la o friptură, la un grătar, la un mic, la un şpriţ şi-o bere>>, oferit de alte federaţii sportive de-a lungul timpului. Alegătorilor îmbuibaţi li se spunea cum să voteze.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici