ALEGERI PREZIDENŢIALE, turul II - Jucătorii echipei naţionale au votat la Mogoşoaia

Jucătorii echipei naţionale, aflaţi în cantonament pentru meciul amical cu Danemarca, au votat, duminică, la şcoala numărul 1 din Mogoşoaia, unde au fost duşi cu autocarul, alături de staf-ul tehnic condus de selecţionerul Anghel Iordănescu.

152 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE, turul II - Jucătorii echipei naţionale au votat la Mogoşoaia

ALEGERI PREZIDENŢIALE, turul II - Jucătorii echipei naţionale au votat la Mogoşoaia (Imagine: Prosport)

"Am votat pentru progresul României, o Românie puternică şi unită", a declarat Iordănescu la ieşirea de la urne.

La vot au participat şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi secretarul general al forului, Gheorghe Chivorchian.

"Avem o responsabilitate. Înainte de a fi fotbalişti, antrenori sau preşedinţi, suntem cetăţenii acestei ţări şi vrem să încurajăm prezenţa la vot. Am votat cu speranţă şi încredere. Atunci când eşti la stadion şi auzi zeci de mii de voci care strigă «Hai România», această unitate ar trebui să depăşească graniţele. Echipa naţională e mult mai unită acum ca înainte, determinarea de care dă dovadă va continua. Ne dorim să deschidem uşile şi pentru jucători din ce în ce mai tineri. Sunt sigur că ne va duce la Euro-2016", a declarat Burleanu.

Naţionala României se află în cantonament la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, urmând să joace, marţi, pe Arena Naţională, cu Danemarca, ultimul meci, amical, din acest an.

Vineri, reprezentativa României a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Irlandei de Nord, într-un meci contând pentru grupa F de calificare la Euro-2016, în care ambele goluri au fost marcate de Paul Papp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici