Alejandro Sabella va pleca de la naţionala Argentinei după finala Cupei Mondiale

Selecţionerul Argentinei, Alejandro Sabella, va părăsi acest post după finala Cupei Mondiale, de duminică, de pe Maracana, cu Germania, informează AFP, citându-l pe impresarul tehnicianului.

138 afișări
Imaginea articolului Alejandro Sabella va pleca de la naţionala Argentinei după finala Cupei Mondiale

Alejandro Sabella (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt sigur că Alejandro nu va mai continua. A visat să ajungă în finală întreaga viaţă, a muncit mult şi a reuşit să ajungă. A dat tot ce are pentru Argentina", a declarat Eugenio Lopez la postul de radio Delta FM din Buenos Aires.

Alejandro Sabella, care va împlini 60 de ani în noiembrie, a preluat echipa Argentinei după Copa America din 2011.

Argentina nu a mai evoluat în finala Cupei Mondiale din 1990.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici