Alexander Zverev a fost filmat la o petrecere, fără mască şi fără să păstreze distanţarea socială

  • 4 jucători au fost testaţi pozitiv după turneul Adria Tour
  • Alexander Zverev a fost filmat la o petrecere fără mască şi fără să păstreze distanţa
  • În urmă cu 6 zile el a promis că intră în autoizolare
659 afișări
Imaginea articolului Alexander Zverev a fost filmat la o petrecere, fără mască şi fără să păstreze distanţarea socială

Alexander Zverev a fost filmat la o petrecere, fără mască şi fără să păstreze distanţarea socială

Numărul 7 mondial, Alexander Zverev, şi-a atras numeroase critici după ce a fost filmat la o petrecere cu zeci de persoane. Jucătorul de tenis nu purta mască şi nu păstra distanţa faţă de cei din jur, deşi anunţase în urmă cu o săptămână că se va autoizola.
 
Zverev este unul dintre jucătorii care a avut rezultat negativ la testul pentru coronavirus după ce a participat la turneul Adria Tour. În schimb, Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Borna Coric şi Vicktor Troicki au fost testaţi pozitiv.
 
"Tocmai am primit vestea că rezultatele testelor pentru mine şi echipa mea sunt negative. Îmi cer scuze persoanelor pe care le-am pus în pericol jucând la acest turneu. Voi continua să mă autoizolez aşa cum mi-a recomandat medicul" spunea Zverev în momentul în care a anunţat rezultatul testului.
 
Iată că la doar câteva zile distanţă, Zverev şi-a încălcat cuvântul şi a fost prezent la o petrecere. Jurnalistul celor de la New York Times, Ben Rothenberg, a fost cel care a postat imaginile alături de mesajul: "Aceasta este îngrijorarea mea cu privire la revenirea tenisului în contextul pandemiei: nu că nu pot fi luate precauţii, ci că prea mulţi jucători de tenis sunt egoişti şi nu înţeleg conceptul de a acţiona în interesul grupului" a spus jurnalistul american.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici