Alexandra Cadanţu, calificată în sferturi la Monterrey, cea mai bună performanţă din carieră

Jucătoarea Alexandra Cadanţu (110 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Monterrey, cu premii de 220.000 de dolari, după ce a învins-o, cu scorul de 7-6 (6), 6-3, pe Silvia Soler-Espinosa din Spania, locul 71 WTA, românca reuşind astfel cea mai bună performanţă din carieră.

274 afișări
Imaginea articolului Alexandra Cadanţu, calificată în sferturi la Monterrey, cea mai bună performanţă din carieră

Alexandra Cadanţu, calificată în sferturi la Monterrey, cea mai bună performanţă din carieră (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Cadanţu, în vârstă de 21 de ani, a trecut pentru prima dată două tururi la un turneu WTA. În octombrie trecut, ea pătrundea în premieră pe tabloul principal al unui turneu WTA, în Luxemburg, după calificări, dar era eliminată în turul secund.

În acest an, Cadanţu a fost eliminată în primul tur la Australian Open, primul său Grand Slam din carieră ca prezenţă pe tabloul principal, şi la Bogota. Cea mai bună clasare a româncei a fost locul 96 WTA (noiembrie 2011). Ea a câştigat până acum 133.000 de dolari din tenis.

În sferturile de finală ale competiţiei mexicane, Cadanţu, care şi-a asigurat 5.340 de dolari şi 70 de puncte WTA, va juca tot cu o sportivă din Spania, Lourdes Domingues Lino, locul 112 WTA şi cap de serie numărul 8.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici