Alexandra Dulgheru, eliminată în primul tur, la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 60 WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, de sportiva franceză Kristina Mladenovic, locul 38 WTA, într-un meci care a durat o oră şi 8 minute, în primul tur al turneului de la Wimbledon.

309 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru, eliminată în primul tur, la Wimbledon

Alexandra Dulgheru (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Dulgheru a fost prima româncă intrată în concurs pe iarba londoneză. Ea va primi un premiu de 29.000 de lire sterline (aproximativ 41.000 de euro) pentru prezenţa pe tabloul principal de simplu.

Tot luni, vor mai evolua Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 29, împotriva rusoiacei Daria Gavrilova, locul 41 WTA, şi perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), a noua favorită, în compania cuplului Tim Smyczek/Jiri Vesely (SUA/Cehia).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici