Alexandra Dulgheru, eliminată în turul doi la Roland Garros

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 51 WTA, a ratat, miercuri, calificarea în turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

186 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru, eliminată în turul doi la Roland Garros

Alexandra Dulgheru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dulgheru a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 6-2, 7-5, de Alize Cornet (Franţa), cap de serie numărul 29 şi poziţia 29 în ierarhia mondială. Românca a condus cu 5-2, în setul secund, dar nu a mai câştigat niciun ghem până la finalul meciului.

Pentru performanţa reuşită la Roland Garros, Alexandra Dulgheru va primi 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 50.000 de euro.

Cea mai bună performanţă pentru Dulgheru la French Open a fost în 2010, când ea a ajuns în turul al treilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici