Alexandra Dulgheru, eliminată în turul secund al calificărilor la turneul de la Luxemburg

Jucătoarea Alexandra Dulgheru, numărul 191 mondial, a fost eliminată, duminică, în turul doi al calificărilor la turneul WTA de la Luxemburg, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari.

67 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru, eliminată în turul secund al calificărilor la turneul de la Luxemburg

Alexandra Dulgheru, eliminată în turul secund al calificărilor la turneul de la Luxemburg

Dulgheru a fost învinsă de americanca Sachia Vickery, cap de serie numărul 6 şi locul 112 WTA, scor 5-7, 2-6, într-o oră şi 41 de minute de joc.

Tot duminică, în turul doi al calificărilor la aceeaşi competiţie, Bogdan a pierdut în faţa britanicei Naomi Broady, numărul 132 mondial, scor 1-6, 6-3, 3-6. De asemenea, Alexandra Cadanţu, locul 152 WTA, s-a retras în primul set al partidei cu belgianca Yanina Wickmayer, locul 119 WTA, la scorul de 2-5.

Pe tabloul principal al turneului de la Luxemburg vor evolua Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici