Alexandra Dulgheru s-a CALIFICAT în finala turneului ITF de 25.000 de dolari de la Montpellier

Jucătoarea română de tenis Alexandra Dulgheru, locul 517 în clasamentul WTA, s-a calificat, sâmbătă, în în finala turneului ITF de la Montpellier (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

347 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru s-a CALIFICAT în finala turneului ITF de 25.000 de dolari de la Montpellier

Alexandra Dulgheru s-a calificat în finala turneului ITF de 25.000 de dolari de la Montpellier (Imagine: AFP)

Venită din calificări, Dulgheru a învins-o în semifinale, scor 6-4, 6-2, Rebeka Masarova (Elveţia, 306 WTA), după o oră şi 36 de minute de joc.

În primul set, deşi a fost condusă cu 2-0, românca a reuşit să revină şi să preia conducere, fiind însă imediat egalată de adversară (3-3). Un break în game-ul nouă (5-4) şi un serviciu bun în final au ajutat-o pe Alexandra Dulgheru să-şi treacă în cont setul inaugural, scor 6-4, în 48 de minute. În actul secund, Dulgheru a început mai bine şi a condus cu 3-0, avantaj pe care nu l-a mai cedat până la finalul setului, încheiat cu scorul de 6-2, tot în 48 de minute.

În finală, Alexandra Dulgheru o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Victoria Rodriguez (Mexic, 266 WTA), cap de serie numărul opt, şi Sherazad Reix (Franţa, 283 WTA), a şaptea favorită a competiţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici